social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φίλαθλοι από «ατσάλι», 1-0 στο Ρέντη την τοπική Νίκη

Φίλαθλοι από «ατσάλι», 1-0 στο Ρέντη την τοπική Νίκη

 Μια τεράστια και παλληκαρίσια νίκη πέτυχαν στο γήπεδο του Ρέντη οι Φίλαθλοι. Στο ντέρμπι της ουράς οι φιλοξενούμενοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν παίζοντας με δέκα από το 41', κατάφεραν να πάρουν μια «χυρσή» νίκη με 1-0 επί της τοπικής Νίκης, την πρώτη τους στο πρωτάθλημα, που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν πλέον βάσιμα για την παραμονή τους. Αντίθετα, οι Ρεντιώτες διέρχονται μια τεράστια αγωνιστική κρίση...

Στο 41' οι Φίλαθλοι έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθκε με απευθείας κόκκινη ο Ζωγράφος. 

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ, για να έρθει η φάση του 80', όπου έκρινε το ματς. Ο γκολκίπερ των Ρεντιωτών έπιασε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί σωστά από τον διαιτητή Καζά. Κάτω από τα δοκάρια τον αντικατέστησε ο επιθετικός Παπαδόπουλος, ελλείψει άλλου γκλοκίπερ. Από αυτό το φάουλ προήλθε και το γκολ της συνάντησης, με τον Μακρή να εκτελεί δυνατά και να ευστοχεί για το τελικό σκορ. 

Οι Φίλαθλοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά, αφού είδε τη δεύτερη κίτρινη στο 89' ο αρχηγός Βιτσαράς. 

NIKH: Γκερλές, Πετεινός, Κλάιντι(61' Λεβέντης), Ντινόπουλος, Σταν, Καραμολέγκος, Γκέζης, Παύλου, Καπίρης(61' Δασκαλάκης), Παπαδόπουλος, Σάκκα. 
ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Μαράκης, Φραγκάκης, Βιτσαράς, Πασκάλεβ, Μακρής, Μαγουλάς, Διακογιάννης, Ζωγράφος, Ράμο, Γιαννίκος, Φιλιππίδης.

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35