social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αετός Κορυδαλλού: «Όλα δουλεύουν ρολόι»

Αετός Κορυδαλλού: «Όλα δουλεύουν ρολόι»

 

 
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αετού Κορυδαλλού, αφού αγωνιστικά η ομάδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, το προπονητικό team σχεδιάζει και εργάζεται συστηματικά, η συμμετοχή και η συμπεριφορά των παικτών στις δραστηριότητες της ομάδας αγγίζει το ιδανικό, ενώ η διοίκηση φροντίζει να δίνει λύσεις σε ότι απρόβλεπτο προκύπτει!
Αγωνιστικά λοιπόν η ομάδα του Αετού είναι σε συνεχή ανοδική πορεία και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα και τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Η συστηματική εργασία του coach Τάσου Ανδριώτη και των συνεργατών του, έχει δημιουργήσει μια ελκυστική ομαδική αγωνιστική ταυτότητα που εξελίσσεται, ενώ παράλληλα οι παίκτες ανταποκρίνονται με συνέπεια, τόσο στο ομαδικό πλάνο όσο και τους ατομικούς ρόλους που τους ανατίθενται.
Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στις τάξεις του Αετού Κορυδαλλού για το μέλλον της ομάδας, αφού δείχνει ότι επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, με τρόπο που αρμόζει στο προφίλ της ομάδας, ανεβάζοντας και εξελίσσοντας παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ με προσεκτικές κινήσεις εμπλουτίζεται το έμψυχο δυναμικό με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν φιλοδοξίες.

Σχετικά άρθρα

Τα σημερινά(22/11) αποτελέσματα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά

Ανατροπή στα...«χασομέρια» ο Πειραϊκός, 2-1 την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας

Ανανέωσε Καρασσάβα η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35