social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα στη Δραπετσώνα, ΑΣ Ποντίων- Αστυπάλαια Κορυδαλλού 2-2

Ματσάρα στη Δραπετσώνα, ΑΣ Ποντίων- Αστυπάλαια Κορυδαλλού 2-2

 

Ένα πολύ όμορφο ματς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο απόγευμα στο γήπεδο της Δραπετσώνας. Η  Αστυπάλαια Κορυδαλλού προηγήθηκε δύο φορές, αλλά έμεινε στο 2-2 με τον ΑΣ Ποντίων, ο οποίος έπαιζε με δέκα από το 55'. 
Η ομάδα του Νίκου Μανικιώτη προηγήθηκε στο 6' με τον Δεμενόπουλο, για να απαντήσουν οι Πόντιοι με τον Γκαϊδόγιαννη στο 12'. Η Αστυπάλαια πήρε εκ νέου το πορβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Δεμενόπουλου στο 34'.
Οι γηπεδούχοι του Αλέξανδρου Γκρέκου στο 44' χάσανε πέναλτι με τον Χατζηκυριάκο, που απέκρουσε ο Καραθανάσης, ενώ στο 55'  έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Ντομπρίν με δεύτερη κίτρινη. Η Αστυπάλαια άγγιξε το 1-3 με τον Μάντζαρη στο 63' να έχει δοκάρι και τον ΑΣ Ποντίων αν και με αριθμητικό μειονέκτημα να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2 με τον Χατζηκυριάκο στο 72'. 
Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος. 
ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Μπαλτάς, Τόλι, Γκατζιός(62' Τόγιας), Νισύριος, Γκαϊδόγιαννης, Παπαδόπουλος, Ντομπρίν, Σοφούλης, Λιάσκος(85' Μεϊμέτης), Μελεμενής(3' λ.τρ. Χαζτηκυριάκος), Αϊβαλιώτης. 
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος(5' λ.τρ. Λάππας), Παυλάκης, Μακρής, Μαλλούχος, Σπάρταλης(78' Σαμ), Δεμενόπουλος, Κυπριώτης, Πούρια(70' Τζαφεράι), Μάντζαρης, Βουρλής. 

 


Σχετικά άρθρα

4χ4 οι Σαλαμινομάχοι, 4-0 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

Έλλάς Ποντίων: Έκλεισε Νικολακόπουλο

Τετράστερη Αμφιάλη, «ζωντανή» για τα μπαράζ (4-0 τον Περαμαϊκό)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35