social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΔ και Σαλαμινομάχους(1-1)

Ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΔ και Σαλαμινομάχους(1-1)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟΑΔ και τους πρωτοπόρους Σαλαμινομάχους στο γήπεδο της Δραπετσώνας και η βαθμολογία στην κορυφή παραμένει οριακή. 

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Παπαδόπουλου φάνηκαν να μπαίνουν πιο δυνατά στο γήπεδο και προηγήθηκαν με τον Μπρέγκου στο 28', που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπουρίκου. 

Οι Σαλαμινομάχοι προσπαθούσαν να αναπτυχθούν κυρίως με μεγάλες μπαλιές από πίσω και από στημένα. Σε ένα από αυτά, στο 66' σκόραραν με τον Στόικου, γκολ όμως που ακύρωσε ο βοηθός Κεφαλιάκος, προκαλλώντας τις έντονες αντιδράσεις από τον πάγκο των Σαλαμινομάχων. Η ομάδα του Δημήτρη Γραμματικού έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 74' με τον Κωνσταντινίδη, με το  1-1 να μένει μέχρι τέλους και να παρατείνει την αγωνία στον 2ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας αναφορικά με την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι στο 82' ζήτησαν από το διαιτητή Μπεσίρη πέναλτι σε ανατροπή του Στεργιάδη.

ΑΟΑΔ: Παπαμιχαήλ, Μπουρίκος, Κοσμάς, Γκέρτζος, Αθανασίου, Κορμπάκης(70' Νικολακάκος), Κοντός(78' Θεοδώρου), Νικολάου, Στεργιάδης, Τραμουντάνας(78' Θωμόπουλος), Μπρέγκου(78' Κουάσον). 

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Βορρίσης(79' Λουκάς), Κουκής, Αποστολίδης, Σαράτσι, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας(77' Τουμπαρίδης), Ασλάνι, Στόικου, Πασαλής, Τάνκας(46' Τσεβάς, 79' Μακρής), Ευαγγέλου(90' Ραμφός). 

Σχετικά άρθρα

Αρβανιτάκης στον Καραβά

Πιο ουσιαστικοί οι Λέοντες Καμινίων, 4-2 τον Προφήτη Ηλία

Απόφαση για τιμωρία Καραβά σε ένα διάτρητο πλαίσιο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35