social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επεισοδιακή νίκη στη Νίκαια ο Πανιώνιος Κερατσινίου, 2-1 τον ΑΟ Πειραιά

Επεισοδιακή νίκη στη Νίκαια ο Πανιώνιος Κερατσινίου, 2-1 τον ΑΟ Πειραιά

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος Κερατσινίου, που επικράτησε στη Νίκαια με 2-1 του ψυχωμένου ΑΟ Πειραιά και παραμένει εκτός θέσεις πλέι άουτ. 

Ήταν ένα αρκετά νευρικό ματς, το οποίο στο τέλος συνοδεύτηκε και με φραστικά επεισόδια.  

Οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Κώττου προηγήθηκαν 2-0 με τους Κακαράντζα Α.(31') και Λαζάρου(60'), για να μειώσουν οι Καμινιώτες με τον Ζέρο(74'). 

Λίγο νωρίτερα στο 70' ο διαιτητής Πουλόπουλος Α. απέβαλε από τον Πανιώνιο τον Καακαράντζα Α., καθώς όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του εξύβρισε τον προπονητή του ΑΟ Πειραιά. 

Μετά τη λήξη του αγώνα και σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος δύο άτομα που κατά τη διάρκεια του ματς υποστήριζαν τον Πανιώνιο και ο ένας ισχυρίστηκε ότι είναι ο Πρόεδρος του συλλόγου, εξύβρισαν και απείλησαν το διαιτητή της συνάντησης.
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πέπα, Κοντούρη, Μπάσο(16' λ.τρ. Χατζηδημητρίου), Αρβανίτης, Φεργαδιώτης, Μαντζαβίνος, Λάτσινος, Ντάκουρης, Βάρσος, Φώτος, Ζέρο. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στεφανάκης, Ευθυμιάδης(67' Παρασκευόπουλος Χ.), Κιούσης, Θωμαΐ, Στούλης, Παρασκευόπουλος Σ., Πανταζόγλου(90' Καρβούνης), Κακαράντζας Μ., Καραθάνος, Λαζάρου, Κακαράντζας Α.(70' Δεσπότης). 


Σχετικά άρθρα

Στο 90' μεγάλο διπλό στη Δραπετσώνα ο Παντζιτζιφιακός, 3-2 τον ΑΣ Ποντίων

Εύστοχος από την άσπρη βούλα ο ΑΣ Ποντίων, 1-0 την Ένωση Α.Α. Ρέντη

Στο τέλος το 2-2 ανάμεσα σε Νέους Αστέρια Δραπετσώνας και Νέων Ευγενείας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35