social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλεονέκτημα στα μπαράζ παραμονής ο Άρης Αμφιάλης, 2-1 την ΑΕ Μοσχάτου

Πλεονέκτημα στα μπαράζ παραμονής ο Άρης Αμφιάλης, 2-1 την ΑΕ Μοσχάτου

Σπουδαία βαθμολογική νίκη σημείωσε ο Άρης Αμφιάλης, που έκαμψε με 2-1 την ΑΕ Μοσχάτου και θα ξεκινήσει με τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση των μπαράζ, για να παραμείνει στην Κατηγορία, εν αντιθέσει με τους Μοσχατιώτες που θα μπουν με μηδέν βαθμούς στα πλέι άουτ. 

Η ομάδα του Σπύρου Χάλαρη προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη σε γκολ των Κόκκα(18' πέναλτι) και Σάνκα(41').  Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Γεωργιάδη και Σάνκα. 

Το Μοσχάτο μείωσε στο 67'με τον Σιγάλα.

Για ακόμα ένα ματς η ΑΕ Μοσχάτου έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Διαμαρτύρεται στο διαιτητή Καζά για το πέναλτι υπέρ του Άρη Αμφιάλης στο 18', ενώ ζητάει κι εκείνη ένα πέναλτι στο 70' σε ανατροπή του Γριμάνη. Ακόμη φωνάζει για αποβολή σε αντίπαλο παίκτη, που χτύπησε εκτός φάσης τον Θεοδοσίου στο 74'... 

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος(7' Κλίνης, 85' Αραπαντώνης), Γεωργιάδης, Βαζαίος Φ., Βαζαίος Α., Καζαντζίδης(29' Ζιώγας), Κόκκας, Γεωργιάδης, Κρεββατάς, Μπαλόπητος, Σάνκα.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μακρής, Κάρλος(74' Καφέζας), Κούρτης(46' Τάρχα), Μούλας, Τουλούπης, Μωραΐτης(46' Τζαφέρης), Γριμάνης, Ευσταθόπουλος(74' Γεωργακόπουλος), Σιγάλας, Θεοδοσίου, Τομπουλίδης. 


Σχετικά άρθρα

Έκλεισε το ταλέντο Ζαννή ο Ατρόμητος Πειραιά

Εμπειρία με Μαούνη ο Ατρόμητος Πειραιά

Ανατροπή στο 90' οι Νέοι Ευγενείας, 3-2 στο Ρέντη τους Λέοντες Καμινίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35