social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι φάσεις που διαμαρτύρονται οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας στο ματς με τον Παννεαπολικό

Οι φάσεις που διαμαρτύρονται οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας στο ματς με τον Παννεαπολικό

 Από το ΔΣ των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Κάνουμε μία ανακεφαλαίωση των φάσεων του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Παννεαπολικό για να βοηθήσουμε ορισμένους, οι οποίοι είτε βρισκόντουσαν σε άλλο γήπεδο, είτε βλέπουν μόνο όσα θέλουν να δουν, ή μάλλον όσα τους συμφέρουν να δουν. Τα συμπεράσματα δικά σας. 1η φάση: Ο παίκτης του Παννεαπολικού κάνει επιθετικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος πέφτοντας στο έδαφος πιάνει τη μπάλα με τα χέρια. Ο κ. Μαρινάκης βλέπει πέναλτι. 2η φάση: Έπειτα από κεφαλιά του επιτιθέμενου παίκτη μας, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απόκρούει την μπάλα αφού έχει περάσει την γραμμή, η μπάλα σκάει μάλιστα μέσα από την γραμμή. Δεν υπάρχει γκολ για τον κ. Μαρινάκη. 3η φάση: Μετά από αλλεπάλληλες κλωτσιές των παικτών του Παννεαπολικού η ομάδα μας καταφέρνει να κερδίσει ως εκ θαύματος ένα φάουλ. Ο ποδοσφαιριστής μας Οστά Χ. διαμαρτύρεται στον διαιτητή για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και δέχεται κίτρινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ η ομάδα μας σκοράρει, ο κ. Μαρινάκης "βλέπει" οφσάιντ , ενώ ο αρχηγός του Παννεαπολικού καλύπτει τους πάντες. Ακολουθούν έντονες διαμαρτυρίες προς τον βοηθό, και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο κ. Μαρινάκης και βγάζει 2η κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Οστά Χ. και ύστερα τον απωθεί χωρίς λόγο. Αλλά στο φύλλο αγώνος διαβάζουμε ως δια μαγείας ότι έβγαλε απευθείας κόκκινη κάρτα. 4η φάση: Η ομάδα μας καταφέρνει με 10 παίχτες να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Και εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνει δράση ο βοηθός κ. Παρισσόπουλος, οποίος φεύγει τρέχοντας προς τον διαιτητή, μετά ξαναγυρνάει προς την τη γραμμή του γηπέδου μαζεύει ένα άδειο μπουκάλι με νερό, το οποίο το επιδεικνύει όλο καμάρι κρατώντας το ψηλά, δήθεν ότι τον χτύπησε, και ξανατρέχει 100άρι προς τον διαιτητή. Και εκεί έχουμε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

ΥΓ1: Θα προτείναμε σε κάποιους "προέδρους", που το μόνο πράγμα που γνωρίζουν να κάνουν καλά είναι να σχολιάζουν μέσα από ένα κινητό σε άρθρα που αφορούν την ομάδα μας, να αρχίσουν τον προγραμματισμό της δικιάς τους ομάδας για την επόμενη χρονιά, μιας και έχουν άπλετο χρόνο πλέον, και να πάψουν να ασχολούνται μαζί μας.

 

ΥΓ2: Που ακριβώς βρίσκονταν τα 15 μέλη του ΔΣ της ομάδας του Παννεαπολικού την ώρα του αγώνα; Γιατί στο γήπεδο ζήτημα είναι να ήταν παρόντα τα 2». 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35