social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάμενο πέναλτι οι Νέοι Ευγενείας και 0-0 με τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

Χάμενο πέναλτι οι Νέοι Ευγενείας και 0-0 με τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

 Ισόπαλοι χωρίς γκολ 0-0 αναδείχθηκαν Νέοι Ευγενείας και Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, μετά από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι και πλέον αμφότεροι την τελευταία αγωνιστική έχουν βαθμολογικό κίνητρο, οι γηπεδούχοι για να αποφύγουν τα πλέι άουτ και οι φιλοξενούμενοι να συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου.  

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρουν το ματς έχασαν οι Νέοι Ευγενείας, καθώς στο 23' κέρδισαν πέναλτι, αλλά την εκτέλεση του πολύπειρου Συράκου απέκρουσε σωτήρια ο Τσαουλλί. Για τη φάση του πέναλτι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Μπεσίρη για επιθετικό φάουλ αντί πέναλτι, ενώ ισχυρίζονται ότι καταλόγισε το πέναλτι, ενώ εκείνος ήταν στο κέντρο του γηπέδου χωρίς καλή οπτική επαφή. Στις διαμαρτυρίες για το πέναλτι αποβλήθηκε από τον πάγκο ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ζερβάκος. 

Παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι και από τις υποείξεις του βοηθού Μπόλλα. 

ΝΕΟΙ: Σκυλλάς, Σπυριδάκης(81' Γερόλυμος), Αράπι, Αναστασίου Δ.(57' Τσελεπής Α.), Κάρλες, Μουρελάτος, Αναστασίου Γ., Δέρδας(71' Χάλαρης), Συράκος, Κουρπάς, Μουράτι. 
ΑΣΤΕΡΙΑ: Τσαουλλί, Κυριακάκης(46' Τσέλα), Τσελεπής Σ., Φίτσο, Καραπαρτάκης, Καραμάνης, Σέρι(80' Σιώπης), Χαϊρεντίνι, Βασιλόπουλος(89' Πουλής), Ικόνομι, Κάπο(89' Καραντινός Α.).

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35