social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τενεάτης Αθικίων: Η ομάδα μας αποτελείται από μαχητές!

Τενεάτης Αθικίων: Η ομάδα μας αποτελείται από μαχητές!

Την υπόσχεσή τους προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και της Κορινθίας πως η μάχη της ανόδου θα δοθεί μέχρι τέλους, έδωσαν οι άνθρωποι του Τενάτη Αθικίων, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Ευπαλίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο των μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων.

Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι τα Μαλάματα Φωκίδας προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, όπως και τον αντίπαλο για τη φιλοξενία του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των πρωταθλητών Κορινθίας αναφέρει:

«Στον δεύτερο αγώνα μας για το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ομάδων Ε.Π.Σ. για προβιβασμό στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 είναι γεγονός ότι η απόδοσή μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική των μεγάλων ικανοτήτων που έχει η ομάδα μας και δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών της φίλαθλης Κορινθίας. Η λύπη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη διότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε χαρούμενους τους 150 φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν σχεδόν 200 χιλιόμετρα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Η ομάδα του Τενεάτη Αθικίων ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους από την Κορινθία που ακολούθησαν την ομάδα στο γήπεδο Μαλαμάτων και ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας. Επειδή η ομάδα μας αποτελείται μόνο από μαχητές, να είστε βέβαιοι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να κατορθώσουμε να προβιβαστούμε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Και στις χαρές και στις λύπες μαζί. Δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές Κορινθίας. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλων Ευπαλίου για την άριστη φιλοξενία τους. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».

 


Σχετικά άρθρα

Αγία Παρασκευή: Η 18αδα για το ματς με τον ΑΟΤ

Μπαράζ ανόδου για Γ' Εθνική: Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου (10/11-6)

Μπαράζ ΕΠΟ: Οι διαιτητές στα μπαράζ κατάταξης για την άνοδο στην Γ' Εθνική

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35