social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στοΐλας: Αυτός είναι ο διπλός μας στόχος...

Στοΐλας: Αυτός είναι ο διπλός μας στόχος...

Ανέλαβε τα ηνία στην ΑΕ Ερμιονίδας περίπου στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Θανάση Στάικο που αποχώρησε με προορισμό το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέτρος Στοΐλας είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε από τη διοίκηση ώστε να φέρει εις πέρας τον διπλό στόχο που έχει τεθεί για τη νέα σεζόν, όπως ορίστηκε και από τα δικά του λόγια στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του. «Αυτό που θέλουμε όλοι, είναι η ομάδα να αποτελέσει μία συνέχεια των τελευταίων ετών. Να έχει αξιοπιστία και διάρκεια. Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να το πετύχουμε και φέτος. Παράλληλα, μας ενδιαφέρει η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την περιοχή. Άλλωστε, το 90% των παικτών μας είναι μέσα από την Ερμιονίδα. Αυτό είναι ένα και το μεγάλο στοίχημα, τόσο δικό μου όσο και της διοίκησης. Να καταφέρουμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο 39χρονος τεχνικός, ενημερώνοντας παράλληα πως από την περσινή ομάδα «έχει μείνει ένας βασικός κορμός, συν την ενίσχυση που υπήρξε στην ποιότητα μέσω κάποιων μεταγραφών».

Όσον αφορά στο προσεχές πρωτάθλημα, ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε: «Θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλες χρονιές, διότι θα βρίσκονται στην κατηγορία όσες ομάδες σώθηκαν από πέρσι και δεν ανέβηκαν άλλες από τα τοπικά. Πιστεύω ότι θα είναι οργανωμένες και ανταγωνιστικές. Πλέον, περιμένουμε τον τελικό καταρτισμό των ομίλων, αν και δικό μας μέλημα είναι το 'εμείς' κι έπειτα ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας. Θα πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι, όποιοι κι αν είναι οι αντίπαλοί μας».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35