social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τα Σπάτα ο Εθνικός, 2-0 τον Αήττητο

Πέρασε από τα Σπάτα ο Εθνικός, 2-0 τον Αήττητο

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Εθνικός και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου.

Σε αναμέτρηση για την εμβόλιμη, 18η αγωνιστική, η ομάδα του Πειραιά πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σπάτων, όπου επιβλήθηκε με 2-0 του ουραγού, πλην μαχητικού, Αήττητου. Έτσι, διατηρήθηκε στο -2 από την πρωτοπόρο Προοδευτική που πέρασε επίσης νικηφόρα από τη Σαλαμίνα, προπερνώντας παράλληλα στη δεύτερη θέση τον Πανελευσινιακό που εξέτισε το ρεπό του.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Νικολόπουλος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του (0-1). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιουργώντας ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μουζάκη, όμως ο Εθνικός «κλείδωσε» τη νίκη με πλασέ του Σάμιου στο 72ο λεπτό (0-2).

Διαιτητές: Ψαρίδης, Αργυριάδης-Βαμβακάς (Αθηνών),

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Γκιόκας): Αυγερινός, Ραγιά (58' Παπαϊωάννου), Ασλάνι, Γ. Λαμπρίδης, Δ. Λαμπρίδης, Παναγόπουλος, Ιωαννίδης, Αυλωνίτης (86' Γιώτης), Κατσέρης, Πρέντι, Χοτζάι (72' Φράγκου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μουζάκης, Νταούλια, Παπαγγελής, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζαχαράκης, Ντάφλας, Μπέλερης, Λύγκος (89' Κοντογεώργης), Σουμπίνιο (64' Χαρίτος), Σάμιος (75' Δώδας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35