social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ποτήρης: Πιστεύω ότι θα βάλουμε δύσκολα στο Μοσχάτο

Ποτήρης: Πιστεύω ότι θα βάλουμε δύσκολα στο Μοσχάτο

Όσοι παρακολούθησαν στενά το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κορινθίας, συμφώνησαν στο τέλος πως ο Τενεάτης Αθικίων έκανε υπέρβαση με την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο, τα «όνειρα» των ανθρώπων αυτής της περήφανης ομάδας δεν σταματούν εδώ! Το προσεχές σαββατοκύριακο ξεκινούν τα μπαράζ των πρωταθλητριών των Ενώσεων με έπαθλο την άνοδο στη Γ' Εθνική και στον κυανόλευκο σύλλογο υπογραμμίζουν πως η προσέγγιση της διαδικασίας θα γίνει υπό απόλυτη σοβαρότητα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Ποτήρη στο Soccerlive, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της Κυριακής (8/5) με την ΑΕ Μοσχάτου. Ο νεαρός προπονητής αποτύπωσε τη «δίψα» που υπάρχει στα Αθίκια για διάκριση, σημείωσε ότι η ομάδα του θα στοχεύσει σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Τενεάτης θα βάλει δύσκολα στο Μοσχάτο. «Σαφώς, το επίπεδο του πρωταθλήματος του Πειραιά είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα, από τα οποία προέρχονται οι άλλες ομάδες του ομίλου μας. Όμως, δεν φοβόμαστε! Με σεβασμό και ταπεινότητα, θα το προσεγγίσουμε ρεαλιιστικά το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πιστεύω ότι θα βάλουμε δύσκολα στο Μοσχάτο» σχολίασε χαρακτηριστικά, έχοντας καταθέσει πρώτα το στίγμα του απολογισμού της φετινής προσπάθειας.

«Ξεκάθαρος στόχος μας από την αρχή της σεζόν, και προς αυτή την κατεύθυνση δουλέψαμε, ήταν να μπούμε στα πλέι οφ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον, με απόλυτο σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους, θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στα μπαράζ και αν μπορούμε, να ανέβουμε στη Γ' Εθνική. Αυτός είναι κι ο στόχος μας» τόνισε στο ξεκίνημά του ο 37χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Έχουμε τη στήριξη του χωριού. Όλος ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα! Όσα χρόνια ήμουν στην ομάδα και σαν ποδοσφαιριστής, δεν έχω ξαναδεί τον κόσμο τόσο ζεστό. Βέβαια, είναι κάτι που το αξίζουν όλοι στην ομάδα! Και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση! Έχει γίνει εξαιρετικό κράμα μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου, διοίκησης και κόσμου».

Εστιάζοντας στα μπαράζ που ξεκινούν το σαββατοκύριακο, ο Δ. Ποτήρης σημείωσε: «Δεν ήρθε κατά τύχη η παρουσία μας στα μπαράζ. Έχουμε δουλέψει πολύ και με τον γυμναστή και με τα παιδιά. Στο τέλος της διαδικασίας θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάμε πουθενά για... βόλτα! Έχουμε παρακολουθήσει με τον συνεργάτη μου, τον Παναγιώτη Παναγόπουλος, όλες τις ομάδες που ήταν υποψήφιες για να βρεθούν αντίπαλοί μας, από την στιγμή που μπήκαμε στα πλέι οφ. Δεν περιμέναμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να το κάνουμε».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35