social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρομερό Κερατσίνι, «πήρε» με δέκα παίκτες τον Αλμυρό (2-1)!

Τρομερό Κερατσίνι, «πήρε» με δέκα παίκτες τον Αλμυρό (2-1)!

Άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πέτυχε το Κερατσίνι, υπενθυμίζοντας σε όσους σπεύδουν να υποτιμήσουν τις προοπτικές του πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στη Γ' Εθνική!

Παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερα από 70 λεπτά (!), κατάφερε όχι μόνο να μην ηττηθεί από τον Αλμυρό, αλλά στο τέλος να πανηγυρίσει και μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1! Κορυφαίος των «ροσονέρι» ήταν δίχως αμφιβολία ο Καλαμβόκης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, βάζοντας τη σφραγίδα του σε ακόμη ένα παιχνίδι, μετά από εκείνο του περασμένου Σαββάτου στον Ταύρο, όπου είχε σκοράρει επίσης στο 1-1 με τον Φωστήρα.

Στο σημερινό (21/12) ματς οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11' με σουτ του Γκέτσι (0-1), όμως η χαρά τους δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού δύο λεπτά μετά ο Καλαμβόκης σκόραρε με πλασέ για το 1-1. Στο 19' ο Βατής ανέτρεψε αντίπαλό του που έβγαινε στον κενό χώρο απέναντι στην αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής Ψαρίδης τον απέβαλε, δείχνοντάς του απευθείας την κόκκινη κάρτα. Το Κερατσίνι έριξε το βάρος στην αμυντική του διάταξη, αποκρούοντας τις επιθέσεις των φιλοξενούμενων, που μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο είχαν δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Φραγκουλάκη και Γκέτσι. Ωστόσο, στο... πίσω μέρος των ποδοσφαιριστών του Κερατσινίου υπήρχε το κάτι παραπάνω, το οποίο κατακτήθηκε χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Καλαμβόκη στο 75' με πλασέ σε αντεπίθεση της ομάδας του! Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και, έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν ένα παλικαρίσιο «τρίποντο»!

Διαιτητές: Ψαρίδης, Μαρκαντωνάτος-Σερεβέτας (Αθηνων)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Βαλιουτής (80' Λουβής), Βαττής, Νταγκουνάκης, Ματοντό, Μουκίδης, Ντούνιας, Σαουλιάς (25' Δούμουρας), Χαρίτος, Καλαμβόκης (78' Κόφι), Κοντογιαννάτος

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης (75' Χαϊντίνι), Μάγκας (60' Μπάνβο), Παγώνης (85' Γουκαρής), Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Νικολάου (46' Βουιδάσκης), Πιερτζιάκομι, Φραγκουλάκης, Γκέτσι, Κατσικοκέρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35