social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Αγ. Παρασκευή και Αλμυρό (1-1)

Μοιρασιά για Αγ. Παρασκευή και Αλμυρό (1-1)

Ύστερα από ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο Νότου, Αγία Παρασκευή και Αλμυρός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 11η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, η καθεμιά για τους λόγους της, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με κύριο εκφραστή τους τον Καραγιάννη, που όμως δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βρει στόχο. Από την άλλη, λίγο πριν την ανάπαυλα (45') οι Κρητικοί είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χαντί. Ο Αλμυρός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 49', χάρη σε πλασέ του Πιερτζιακόμι στο οποίο η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα για να καταλήξει στα δίχτυα (0-1). Η «Σάντα» δεν τα παράτησε, αντιθέτως έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην ισοφάριση στο 78' με σουτ του Καραγιάννη από το ύψος της περιοχής. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ της νίκης, που όμως δεν ήρθε.

Διαιτητές: Λάμπρου (Δυτ. Αττικής), Σηπάκης (Πέλλας)-Κυριαζής (Έβρου)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης, Κοντοές, Κόρτσταμ, Στυλιανόπουλος (88' Κουτσουπιάς), Καραγιάννης (88' Λαμπρίδης), Κατίδης, Δημητρίου (75' Μυτάκης), Δακτυλίδης, Μπάκος (65' Μούζος)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Καργιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Κοντογιάννης (86' Τουργαΐδης), Βουιδάσκης (46' Κοιλιάρας), Πιερτζακόμι, Καστελλιανάκης (69' Βακράκος), Χαντί (90' Πακιουφάκης), Γιαλούσης, Πατηνιώτης, Ρέγιες (46' Κουτάντος).

 


Σχετικά άρθρα

Τη Δευτέρα (10/1) το Εθνικός-Αιολικός

Αλέξης Μαντζούνης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» [vid]

Φύτρος: Να βοηθήσουν ΕΠΟ, Περιφέρειες και Δήμοι για να επιστρέψουμε

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35