social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία νίκη η ΑΕ Μυκόνου με Ιάλυσο (3-1) σε φινάλε... θρίλερ!

Σπουδαία νίκη η ΑΕ Μυκόνου με Ιάλυσο (3-1) σε φινάλε... θρίλερ!

Ανταμείφθηκαν για την πίστη και την υπομονή τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μυκόνου και πήραν μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ιάλυσο, επικρατώντας με 3-1 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

Οι λύσεις για την ομάδα του Θ. Παχατουρίδη ήρθαν από τον πάγκο, σε ένα ματς που πρόσφερε τα... πάντα στο δεύτερό του ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64ο λεπτό με πλασέ του Ράγια, ο οποίος χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο για να σκοράρει (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτήν στο 72ο λεπτό με «άπιαστο» σουτ του Μπουσμπίμπα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι απέκτησε... άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ και την ΑΕ Μυκόνου να φτάνει σε αυτό στο 89ο λεπτό! Ο Σπυρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Αχείμαστος, έχοντας έρθει επίσης από τον πάγκο, έπιασε την δυνατή κεφαλιά για το 2-1! Μάλιστα, στο 95ο λεπτό οι κυανόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους είχαν «ξεχυθεί» στην επίθεση για το γκολ της ισοφάρισης και σε μία γρήγορη αντεπίθεσή τους έφτασαν στο 3-1 με πλασέ του Τράκα!

Διαιτητές: Νικολάου, Τζανής-Τζέλος (Αθηνών)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (71' Στυλιανόπουλος), Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρι (60' Ράγια), Μουρίκι (81' Αχείμαστος), Βαλαβανόπουλος (81' Αγγέλης), Πινέιρο (81' Οικονομίκος), Παπαδόπουλος

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Ανδρούτσος, Καραγεώργης, Γεωργιάδης, Ιντρίζι (69' Γεωργίου), Καρπαθάκης, Μπούμπα, Μπουσμπίμπα, Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας, Μαχαίρας, Ρόκα.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35