social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σβηστά» ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Πόρο με σκόρερ Μηνά!

«Σβηστά» ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Πόρο με σκόρερ Μηνά!

Μία από τις σχετικά άνετες νίκες που τόσο του έχουν λείψει φέτος πανηγύρισε σήμερα (29/1) ο ΑΟΑΝ και ανέβηκε «σκαλοπάτια» στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Με μπροστάρη και σκόρερ τον Μηνά η ομάδα του Αγ. Νικολάου επικράτησε με 2-0 του Πόρου, που από την πλευρά του παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο χαρισματικός άσος άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από σέντρα του Πλουσή (1-0), ενώ στο 35' ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μελισσόπουλος από τον Νάκα για το 2-0. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν και ένα δοκάρι στο 58' σε δυνατό σουτ του Καστελλιανάκη, όμως οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν θετικά το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφτασαν στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Καλυβιανάκης, Διονύσης-Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Ζέλιος, Κίτος, Τσανάι, Πιθαρούλης, Φουκαράκης, Χύσι, Μηνάς (88' Κουτούζος), Πλουσής (60' Νοκάι), Μελισσόπουλος (93' Μαρκάκης), Λίτσκας (93' Γωνιωτάκης)

ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης (88' Ρηγόπουλους), Νάκας (88' Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης (46' Πολ), Κουτάντος, Μέμμος (81' Πακιουφάκης), Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Πύλιος, Φρρόκου (46' Γροσδάνης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35