social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρνείται να χάσει το Κερατσίνι, 0-0 στο Μαρκόπουλο!

Αρνείται να χάσει το Κερατσίνι, 0-0 στο Μαρκόπουλο!

Ούτε στο Μαρκόπουλο «γονάτισε» το καταπληκτικό Κερατσίνι με τις μόλις 2 ήττες σε 15 αγωνιστικές!

Η ομάδα του Φ. Θανέλλα πρόσθεσε άλλον έναν βαθμό στη συγκομιδή του, υποχρεώνοντας σε «λευκή» ισοπαλία τη Μαρκό (0-0), που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή, μετά την ήττα της Θύελλας Ραφήνας από τον Εθνικό. Οι πράσινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες ενέργειες προς την αντίπαλη περιοχή, όμως βρήκαν απέναντί τους μία καλοστημένη ομάδα, που δεν άφησε ελεύθερους χώρους.

Δύο φορές οι γηπεδούχοι έφτασαν σε γκολ, κανένα όμως δεν μέτρησε. Μόλις στο 8' ο Κράσι πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Καπούταγλη σε σουτ του Σουλελέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο πρώτος βοηθός Μπακογιάννης -ορθώς- τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Στο 20' ο Γκίκας επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Μαυραντωνάκης διέκοψε το ματς, δείχνοντας επιθετικό φάουλ του Σουλελέ στον Καπούταγλη, που διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα. Για τη συγκεκριμένη φάση, οι άνθρωποι της Μαρκό εκφράζουν διαφορετική άποψη, εκτιμώντας πως δεν λήφθηκε η σωστή απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ, οι «ροσονέρι» απείλησαν στο 74', όταν ο Νταγκουνάκης έκανε σέντρα και ο Βύρης με προβολή προσπάθησε να σκοράρει, βλέποντας την μπάλα να φεύγει άουτ.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Μπακογιάννης-Μπεκιάρι (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Χάιδος (60' Βασιλειάδης), Φουάσης, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης (84' Πίκουλης), Μπέλερης, Γκέζος (84' Πιέτρης), Νατσιόπουλος (68' Τσίκλος), Σουλελές, Γκίκας (46' Μουστάκης), Κράσι

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Σουβατζόγλου, Χαρίτος, Ντούνιας, Κόκκας, Ρόπας (64' Μαχμουτάι), Βύρης (92' Σταμάτης), Κοντογιαννάτος (89' Καλαμβόκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35