social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξέρανε» στο Σχιστό το Κερατσίνι στο 87' η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη(0-1)

«Ξέρανε» στο Σχιστό το Κερατσίνι στο 87' η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη(0-1)

Μια ανέλπιστη νίκη σημείωσε η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, η οποία βάζει «φωτιά» στον πρώτο όμιλο της Α' Κατηγορίας στην υπόθεση ανόδου. Η ομάδα των Ζίβκοκοβιτς- Τζιώτη λύγισε στο γήπεδο του Σχιστού με 1-0 το πρωτοπόρο Κερατσίνι, το οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα και έδωσε το δικαίωμα στους διώκτες του να το πλησιάσουν. Για τους Ρεντιώτες είναι τρεις πολύτιμοι βαθμοί για να παραμείνουν στην κατηγορία. Από την άλλη οι «ροσονέρι» για ακόμα ένα παιχνίδι μες το 2024 δεν πείθουν, όμως βλέπουν και κάποιους από τους αντιπάλους τους να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις βαμθολογικές απώλειες. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία, με αποτέλεσμα όσο περνάει ο χρόνος το άγχος να κυριεύει την ομάδα. Η Ένωση Ρέντη στην επανάληψη μετά το 60' ανέβασε στροφές και βρήκε το γκολ που της χάρισε αυτή την πολύτιμη νίκη στο 87', με όμορφη ενέργεια του Σάλεμ να βρίσκει δίχτυα. 

Διαιτήτευσε ο Κακριδής. 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουτσογιαννούλης, Γρηγοριάδης. Παναγιώτου, Αγγελάκης, Βαττής, Σαουλιάς, Λουκάτος(69' Κυριακίδης), Λουβής(90' Τζωρτζάτος), Κουρκούτης, Διάκος, Κοττάκης. 

ΕΝΩΣΗ: Γεωργίου, Στόκας, Κωστάδης, Μπρέσο, Κλάψης, Κούντου, Πρέκας, Νουαλάλ(77' Μαρίνης), Καρατσομπανάκης(63' Πιτσιρίκος), Φαμπίνιο, Σάλεμ. 

Σχετικά άρθρα

Ο διαχωρισμός των Ομίλων στην Β' Πειραιά

Σε Live Streaming το ματς Πανθηραϊκός-ΑΠΟ Κερατσίνι

ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού: «Η πόρτα μας πάντα ανοιχτή σε ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά μας»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35