social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Δίνει χέρια με Παπαπαναγή

Πανιώνιος: Δίνει χέρια με Παπαπαναγή

Στον εκλεκτό για να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Νίκου Κούστα, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των κυανέρυθρων έχει έρθει σε συμφωνία με τον Περικλή Παπαπαναγή, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο τεχνικό επιτελείο της Λαμίας, αποτελώντας στενό συνεργάτη του Σάββα Παντελίδη. Ο 56χρονος διπλωματούχος προπονητής (κάτοχος UEFA Pro) έχει εργαστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια ως άμεσος συνεργάτης του Σοφρώνη Αυγουστή και του Πέντρο Εμανουέλ στον Απόλλωνα Λεμεσού, του Γιώργου Σίμου στον ΟΦΗ, του Λιάσου Λουκά στον Άρη Λεμεσού, του Σοφρώνη Αυγουστή στον ΑΠΟΕΛ και, φυσικά, του Σάββα Παντελίδη στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου στη Λαμία. Νωρίτερα είχε εργαστεί, επίσης, στα τεχνικά επιτελεία του Παναθηναϊκού και του ΑΠΟΕΛ ως αναλυτής, ενώ κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανιωνίου για δύο χρόνια στα τέλη της δεκαετίας '80.

Πιθανόν αύριο (22/2) να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις από την επαφή των δύο πλευρών, αλλά και οι ανακοινώσεις που θα επισημοποιήσουν την έναρξη της συνεργασίας. Εφόσον συμβεί αυτό, δεν αποκλείεται ο Π. Παπαπαναγής να κάνει το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου, στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό για την 16η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35