social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριαμβευτικά στους «16» ο Κένταυρος Βριλησσίων, 4-0 τον Πανιώνιο!

Θριαμβευτικά στους «16» ο Κένταυρος Βριλησσίων, 4-0 τον Πανιώνιο!

Η περιπέτεια του Κένταυρου Βριλησσίων στο Κύπελλο ΕΠΣΑ θα έχει και συνέχεια!

Η ομάδα των βορείων προαστίων απέκλεισε τον Πανιώνιο στην 5η, «εμβόλιμη» φάση, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0, και θα βρεθεί στους «16» του θεσμού. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Δημακόπουλου «καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο την αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο των Τραχώνων κόντρα στους κυανέρυθρους, που παρατάχθηκαν με την ομάδα Κ18 υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Λαμπαδινού. Μετά από μία ώρα αγώνα (60') ο Χαλκιόπουλος άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής (0-1), ενώ στο 67ο λεπτό ο Μπεκιάρης με πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 76ο λεπτό ο Πιπεράς με νέο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και ο Θεοδωρίδης έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο 88ο λεπτό με πλασέ.

Διαιτητές: Καπίρης, Γκούντας-Βαμβακάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Λαμπαδινός): Στρατής, Τσομπάνης, Μπαγιάτης (76' Μιλάι), Λάιτσας, Δημητρέλης, Παπαδόπουλος, Αυγουλάς (46' Ορφανός), Τσέλος (76' Δημητριάδης/Ιωάννου), Τάτσης (64' Κατσιμπίρης), Δράκος (64' Φιλιππούσης), Κουφουδάκης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Δημήτρης Δημακόπουλος): Μεσολόγγης, Κρασώνης (46' Μπεκιάρης), Σταματόπουλος (64' Πιπεράς), Ζαμάνης, Μ. Μανίκας (46' Κωστάκης), Θεοδωρίδης, Λύτινας, Δέτσης, Τσαντήλας (78' Μαρίνος), Χαλκιόπουλος (81' Γάγγος), Παπαγεωργίου.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35