social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια η ΑΕ Μυκόνου, «χρυσό» βαθμό ο ΑΟ Πυλίου (0-0)

Απώλεια η ΑΕ Μυκόνου, «χρυσό» βαθμό ο ΑΟ Πυλίου (0-0)

Η «ναυμαχία» της 20ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο δεν ανέδειξε νικητή. ΑΕ Μυκόνου και ΑΟ Πυλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0), σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε ο έντονος άνεμος και η αδυναμία των δύο ομάδων, εξ αυτού του παράγοντα, να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Με σύμμαχο τον αέρα, η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας την αντίπαλη εστία και χάνοντας μία καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 19' ο Βαλαβανόπουλος έκανε ωραίο γυριστό σουτ και ο Τοπουζλής απέκρουσε σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανόλευκοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να χάνουν άλλη μία καλή ευκαιρία για γκολ σε εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο στο 58', όπου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι βρήκε την ΑΕ Μυκόνου να πέφτει από την κορυφή της κατάταξης και τον ΑΟ Πυλίου να προσθέτει έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του.

Διαιτητές: Γουρέλης, Βλατάκης-Κρασώνης (Αθηνών)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλοε, Αχείμαστος (72' Σπόλιαριτς), Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Στυλιανόπουλος, Βαλαβανόπουλος (84' Δακτυλίδης), Πινέιρο (88' Μπουτσάι), Σπυρόπουλος

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέλης, Χατζηνικολάου (89' Σκέντζος), Αποστολίδης (89' Χατζησουλεϊμάν), Μαυρόπουλος, Τουργαΐδης (65' Δρόσος), Κότζα (84' Τάσιος), Βουκομάνοβιτς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35