social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» σωτηρίας με Πινέιρο η ΑΕ Μυκόνου, «διπλό» στη Βάρδα (0-3)

«Άλμα» σωτηρίας με Πινέιρο η ΑΕ Μυκόνου, «διπλό» στη Βάρδα (0-3)

Με θριαμβευτικό τρόπο πέρασε από το «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας η ΑΕ Μυκόνου, πραγματοποιώντας παράλληλα «άλμα» σωτηρίας!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η νησιωτική ομάδα επιβλήθηκε του ΠΑΟ Βάρδας με 3-0, φτάνοντας στη διαμόρφωση του τελικού σκορ από το πρώτο μέρος. Πρωταγωνιστής των κυανόλευκων ήταν ο Πινέιρο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο.

Η πρώτη σπουδαία στιγμή για γκολ ανήκε στους πράσινους, όμως την σπατάλησε ο Μικελάτος. Ήταν το 24ο λεπτό όταν ο Κόκας κέρδισε πέναλτι, όμως ο έμπειρος άσος του Παμβουπρασιακού έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά μετά (28') ο Ζγκούρη έδειξε τον δρόμο προς το «τρίποντο», σημειώνοντας το 0-1 με πλασέ μετά από φάουλ του Πινέιρο. Ο τελευταίος ανέλαβε δράση και στο 31' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μάλιστα στο 36' βρήκαν δίχτυα σε προσπάθεια του Μπελιάρντι, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ, σε μία απόφαση που αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 45ο λεπτό, ο Πινέιρο «χτύπησε» πάλι και με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-3, που ουσιαστικά αποτέλεσε και τη χαριστική βολή στις όποιες βλέψεις των Πελοποννήσιων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος δεν καταγράφηκε κάτι το αξιοσημείωτο, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται εύκολα το προβάδισμά τους και να φτάνουν σε μία σημαντική νίκη.

Διαιτητές: Πράνταλος (Αχαΐας), Κολιπέτρος (Μακεδονίας)-Γαλάνης (Αχαΐας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης (46' Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος (59' Κ. Τσεκούρας), Μικελάτος (65' Δουλαβέρης), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης (65' Κάρδαρης), Κόκας (46' Σπανός), Μπελιάρντι

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κόρτσαμ, Ζγκούρι (87' Τσαλιαμάνης) Μουρίκι, Παπαδόπουλος (69' Γκούφας), Ιωσηφίδης, Κατσούλης, Ράγια (87' Κουτρούτσος), Πάγια (75' Τράκας), Πινέιρο (87' Κέμπε).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35