social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το παλεύουν... βαθμό βαθμό ΑΟΑΝ και Αλμυρός (1-1)

Το παλεύουν... βαθμό βαθμό ΑΟΑΝ και Αλμυρός (1-1)

Ήθελαν αμφότεροι τη νίκη για να κάνουν «άλμα» προς τη σωτηρία τους. Τελικά, ΑΟΑΝ και Αλμυρός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο κρητικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, με το σκορ να διαμορφώνεται μέσα σε εννέα λεπτά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, προσθέτοντας έστω κι έτσι από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή απέναντι σε έναν υποτονικό αντίπαλο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 62', όταν ο Νοκάι κέρδισε πέναλτι και ο Μηνάς το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Ωστόσο, ο Αλμυρός αντέδρασε άμεσα και στο 70' έφτασε στην ισοφάριση, με τον Κατσικοκέρη να ακολουθεί τη φάση μετά από δοκάρι σε σουτ του Πιερτζιακόμι και με κοντινή κεφαλιά να γράφει το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Λεωνίδας (Τρικάλων)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)
AOAN (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Πιθαρούλης, Πλουσής, Κίτος (16' λ.τρ. Ζέλιος), Χύσι, Αλεξάκης, Φουκαράκης, Μελισσόπουλος, Νοκάι (90' Κουτούζος), Μηνάς, Λίτσκας (80' Μαρκάκης)
ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Θεοδωράκης, Αγαπάκης, Πατινιώτης, Μπάσιτς (87' Βουιδάσκης), Αμαραντίδης (57' Φυτόπουλος), Κατσικοκέρης (87' Μπάνβο), Φραγκουλάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζιακόμι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35