social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σουτζής: Με Εθνικό παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς

Σουτζής: Με Εθνικό παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς

Τη σημασία του αγώνα με τον Εθνικό το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (12/4) ανέδειξε ο Μανόλης Σουτζής με δηλώσεις του στο Soccerlive.

Ο τεχνικός του Αλμυρού αναγνώρισε την αγωνιστική αξία του αντιπάλου, εξέφρασε όμως και την πίστη του στην ομάδα του, μετά και την καλή εμφάνιση του Σαββάτου στον Άγ. Νικόλαο, πως θα καταφέρει να φτάσει στο «τρίποντο», στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ οριακό για εμάς αυτό της Μ. Τετάρτης, ένα ματς στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι είναι αήττητη τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Από την πλευρά μας, παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί οι μέρες που μεσολαβούν από το προηγούμενο παιχνίδι είναι λίγες. Το καλό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία από την καλή εμφάνιση στον Άγ. Νικόλαο και ευελπιστώ να έχουμε συνέχεια την Τετάρτη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 


Σχετικά άρθρα

Κωνσταντακόπουλος: Θυμίζει εποχές βγαλμένες από Α' Εθνική το ματς της Κυριακής

«Διπλό» στη Χωράφα ο Αλμυρός, 2-1 τον Άγ. Ιερόθεο

Σαρωτικές αλλαγές στον Εθνικό Πειραιά-Γεμίζει το ρόστερ με ποιότητα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35