social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθια» η «Σάντα» στο Γάζι, 1-1 με Αλμυρό

«Όρθια» η «Σάντα» στο Γάζι, 1-1 με Αλμυρό

Σε μία έδρα που αρκετές ομάδες έχουν υποστεί ήττες, ακόμη και «βαριές», η Αγία Παρασκευή στάθηκε στο ύψος της και αύξησε τη συγκομιδή της.

Η «Σάντα» φιλοξενήθηκε στο Γάζι του Ηρακλείου από τον Αλμυρό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Είχε, μάλιστα, τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει και το «τρίποντο» στο τέταρτο λεπτό των καθυαστερήσεων, όταν ο Κοντοές είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στην κεφαλιά που επιχείρησε μετά την εκτέλεση φάουλ του Κασνέτση. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 32ο λεπτό, όταν ο Κατσικοκέρης αξιοποίησε κάθετη πάσα του Πιερτζιακόμι και με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-0, για να έρθει η ισοφάριση εννέα λεπτά αργότερα (41') με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κατσέρη. Οι Κρητικοί προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να βρουν νικητήριο γκολ, ενώ στο 63' είχαν δοκάρι σε απευθείας χτύπημα κόρνερ του Κοιλιάρα. Η λήξη της αναμέτρησης, ωστόσο, βρήκε τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Διαιτητές: Κυριακίδης, Σιγανός-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Παγώνης, Κοιλιάρας, Μπέριος, Ξενοκτιστάκης (65' Κιουλτζόπουλος), Ενγκουέμ, Φυτόπουλος, Πιερτζιακόμι, Μπάσιτς (72' Αρσενίδης), Αγαπάκης (65' Αμαραντίδης), Κατσικοκέρης (81' Μπανβό)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Καλογεράς, Σταμούλης (67' Κασνέτση), Κατσερής (89' Κωτσάκης), Μπουτσικάρης (81' Μπότος), Δακτυλίδης

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35