social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε και με Μαρκάκη ο ΑΟΑΝ

Ανανέωσε και με Μαρκάκη ο ΑΟΑΝ

Με σταθερά αλλά και αλλεπάλληλα βήματα υλοποιείται ο προγραμματισμός στον ΑΟΑΝ για τη νέα σεζόν, που θα βρει την ομάδα ξανά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στη διάθεση του Αντώνη Ανδρουλάκη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται και ο Ντίνος Μαρκάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών» της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Η ενημέρωση για τον 28χρονο επιθετικό αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντίνο Μαρκάκη. Ο 28χρονος επιθετικός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι συνυφασμένος με την κυανόλευκη φανέλα την οποία έχει τιμήσει όσο λίγοι και έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό του, έχει επιστρέψει και πάλι δυνατός, έχοντας συμβολή στην θετική κατάληξη της περσινής σεζόν.
Ευχόμαστε υγεία και με το ίδιο πάθος και μαχητικότητα να βοηθήσει ξανά, για μια νέα επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35