social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Aιολικός: Μομφές για συμπεριφορές της εξέδρας στη Λευκάδα

Aιολικός: Μομφές για συμπεριφορές της εξέδρας στη Λευκάδα

Σε δύο ενότητες διαχωρίζεται η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αιολικός μετά την επικράτηση στη Λευκάδα επί του Τηλυκράτη (1-2).

Από τη μία, οι κυανόλευκοι συγχαίρουν τη διαιτητική τριάδα και ευχαριστούν τον σύλλογο της Λευκάδας για τη φιλοξενία τους. Από την άλλη, αφήνουν μομφές για συμπεριφορές και σχόλια από την εξέδρα των γηπεδούχων. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός συγχαίρει δημόσια τη διαιτητική τριάδα των κ.κ. Κωστούλα, Νούσια και Αθανασίου από την Άρτα, για την εξαιρετική τους απόδοση σε ένα τόσο κομβικό ματς στην υπόθεση της ανόδου προς τη Super League 2.

Ευχαριστούμε επίσης τους διοικούντες τον Τηλυκράτη Λευκάδας για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην υπόλοιπη διαδικασία των Playoffs.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους φίλους του Τηλυκράτη στην κερκίδα. Παρότι αντιλαμβανόμαστε την πίκρα τους, τα μειωτικά σχόλια προς τους ποδοσφαιριστές μας στη διάρκεια του αγώνα και οι υποτιμητικές αναφορές τους ακόμα και σε ζητήματα εθνικής ταυτότητας, δεν τιμούν την ιστορία και τις αξίες που πρεσβεύει ο Τηλυκράτης.

Ο Αιολικός μας έκανε σήμερα ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι την Κυριακή ο «Ταρλάς» θα φορά από νωρίς τα γιορτινά του και απέναντι στην Κοζάνη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την ιστορική άνοδο στη Super League 2!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35