social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χώρισαν οι δρόμοι για Ερμή Ζωνιανών και Καραδάκη

Χώρισαν οι δρόμοι για Ερμή Ζωνιανών και Καραδάκη

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ερμή Ζωνιανών στην επάνοδό του στις εθνικές κατηγορίες, δεν θα είναι και τη νέα σεζόν στη θέση του.

Ο Νίκος Καραδάκης έλυσε τη συνεργασία του με τους Πρωταθλητές Ρεθύμνου για επαγγελματικούς λόγους, που δεν του επιτρέπουν να αναλάβει καθήκοντα προπονητή και στο σαφώς πιο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μάλιστα, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα primesport.gr, ο νεαρός προπονητής σημειώνει:

«Δυστυχώς κάπου εδώ τελειώνουν τα μαγικά μου! Πριν από κάθε παιχνίδι μου έλεγαν οι παίκτες 'Κοουτς κάνε τα μαγικά σου να κερδίσουμε το ματς'. Μου είπε κάποιος παίκτης 'Κοουτς κάνε τα μαγικά σου να μείνεις στην ομάδα'. Δυστυχώς τα μαγικά μου τελειώνουν κάπου εδώ! Οικογενειακοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή την δύσκολη απόφαση! Ήθελα με όλη μου την καρδιά να είμαι στη Γ' Εθνική με αυτές τις ψυχαρες που με έκαναν υπερήφανο σε κάθε επαφή μαζί τους! Τους ευχαριστώ πολύ και εύχομαι στο μέλλον να μπορέσω να τους καθοδηγήσω σε νέες περιπέτειες! Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μαθιο Κλίνη ο οποίος είναι πραγματικά Κύριος σε όλα του, έφτιαξε μια ομάδα σχεδόν μόνος του απόλυτα επιτυχημένη! Καλή επιτυχία στη Γ' Εθνική!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35