social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προχωράει με Μαγκαφίνη ο ΑΟ Νέας Αρτάκης

Προχωράει με Μαγκαφίνη ο ΑΟ Νέας Αρτάκης

Έναν από τους πλέον έμπειρους και καταξιωμένους προπονητής των εθνικών κατηγοριών επέλεξε η διοίκηση του ΑΟ Νέας Αρτάκης προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι πρωταθλητές Εύβοιας ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος την περσινή σεζόν εργάστηκε στη Ζάκυνθο. Η ενημέρωση για την πρόσληψη του 55χρονου προπονητή αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτρη. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης γεννήθηκε στην Καβάλα, σαν προπονητής έκανε ντεμπούτο το 2002 με πανω απο 450 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει καθίσει στον πάγκο των ομάδων μεταξύ άλλων με τις ομάδες των Νέστου Χρυσούπολης, Λεωνίδιου, Ολυμπιακού Λουτρακίου, ΑΟ Πόρου, Παναργειακού, Διαγόρα, Κορίνθου, Τηλυκράτη, Αστέρα Μαγούλας, Ερμιονίδας, Ζακύνθου. Του ευχόμαστε καλη δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35