social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαιώνεται το πρόβλημα από ΑΕ Ερμιονίδας - «Τα περιθώρια έχουν στενέψει»

Επιβεβαιώνεται το πρόβλημα από ΑΕ Ερμιονίδας - «Τα περιθώρια έχουν στενέψει»

Μία σειρά από ομάδες, κυρίως της περιφέρειας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση των πόρων προκειμένου να μπορέσουν όχι απλώς να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά να σταθούν σε αυτό με αξιώσεις.

Μία εξ αυτών είναι η ΑΕ Ερμιονίδας, στις τάξεις της οποίας δεν κρύβουν τον κίνδυνο που υπάρχει, ενόψει και της τελευταίας απόπειρας για διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στις 16 Ιουλίου, εξελίξεις σχετικά με τις οποίες είχατε ενημερωθεί από προ ημερών ρεπορτάζ του Soccerlive.

Όσο για την επίσημη ενημέρωση της Ένωσης, στην οποία αποτυπώνεται ο κίνδυνος που ελλοχεύει, αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου ορίστηκε, τελικά, η σύγκληση της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης μελών και φίλων της ΑΕ Ερμιονίδας, ώστε να παρθούν αποφάσεις για σημαντικά θέματα του συλλόγου, που θα κρίνουν το πώς θα πορευτεί στο μέλλον.

Με βάση το καταστατικό (άρθρο 16), αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες, ενώ η τελευταία, που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (02/07), αναβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες συνεχίζονται οι ζυμώσεις και οι επαφές ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το μέλλον του συλλόγου, με στόχο να βρεθεί λύση σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα, και ειδικά στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ. Γι' αυτόν τον λόγο αναβλήθηκε και η τελευταία γενική συνέλευση και ορίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την εξεύρεση λύσης σε σημαντικά θέματα, εν όψει και του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η παρουσία όλων των μελών, καθώς και όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν τον σύλλογο, είναι απαραίτητη, σε μια πολύ κομβική στιγμή για την πορεία της ΑΕ Ερμιονίδας. Στις 16 Ιουλίου 2023 θα φανεί το πώς η ομάδα θα κοιτάξει την επόμενη ημέρα.

Οι βάσεις για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου υπάρχουν, αλλά προέχει να παρθούν αποφάσεις για κρίσιμους τομείς, που αφορούν το μέλλον.

Διαφορετικά η ομάδα θα βρεθεί προ των πυλών του Πρωτοδικείου, χωρίς να δηλώσει, στην παρούσα φάση, συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας».

 


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική-5ος όμιλος: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

Σπουδαία ματς στον 6ο όμιλο

Μαυρογιάννης στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35