social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα συλλυπητήρια των ομάδων στην οικογένεια του Γιώργου Κουνάδη

Τα συλλυπητήρια των ομάδων στην οικογένεια του Γιώργου Κουνάδη

Συγκλονισμένη η ποδοσφαιρική Αθήνα από το θάνατο του Γιώργου Κουνάδη, αδερφού του προέδρου του ΠΑΟ Ρουφ, Θοδωρή.

Μάλιστα ήδη αρχίζουν και φτάνουν οι πρώτες συλλυπητήριες ανακοινώσεις. 

ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Ο πρόεδρος Στέλιος Σαρηδημητριου και τα μέλη του Δ. Σ της ΑΕ Πετράλωνων στέλνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουνάδη που βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί τον αδερφό τους Γιώργο, εναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ άνθρωπο, Μέλος της Διοίκησης ΠΑΟ Ρουφ, αλλά πάνω απ όλα ΔΥΝΑΜΗ και ΨΥΧΗ της ομάδας!!! Καλό παράδεισο να έχει, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Γραφείο τύπου ΑΕ Πετράλωνων.

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ

Σύσσωμο το Δ. Σ του Α. Ο. ΒΥΡΩΝ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουνάδη και τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ για τον χαμό του αγαπημένου τους Γιώργου Κουνάδη.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιαξ Ταύρου εκφράζει τα συλλυπητήρια στον πρόεδρο του ΠΑΟ Ρουφ, Θοδωρή Κουνάδη, για το χαμό του αγαπημένου του αδερφού, Γιώργου. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το ΔΣ της Διάνα Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς την ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου ΠΑΟ Ρουφ για τον αδόκητο χαμό του παράγοντα Γιώργου Κουνάδη που υπηρετήσει επί σειρά ετών το ιστορικό σωματείο της Αθήνας

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Σύσσωμο το Δ.Σ του Α.Π.Ο Φωστήρα εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουνάδη και τον ΠΑΟ Ρουφ για τον χαμό του αγαπημένου τους αδελφού και παράγοντα Γιώργου Κουνάδη.Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, και μόνο υγεία, δύναμη και υπομονή θα ευχηθούμε στους οικείους του.Καλό παράδεισο…


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35