social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μ. Μυτακίδης στο Soccerlive: Ο Περαμαϊκός θέλει τη στήριξή μας, όπως όλες οι γειτονιές!

Μ. Μυτακίδης στο Soccerlive: Ο Περαμαϊκός θέλει τη στήριξή μας, όπως όλες οι γειτονιές!

Η εμπλοκή του με τα κοινά του Περαμαϊκού από θέση στο διοικητικό συμβούλιο προκάλεσε αίσθηση, με δεδομένο ότι στην πολυετή διαδρομή του στον χώρο της μουσικής δεν είχε προβεί ποτέ σε κάποιο σχόλιο σχετικά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο ίδιος, άλλωστε, δήλωσε... μπασκετικός, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive. Ο Μιχάλης Μυτακίδης, ηγέτης των Active Member, εξήγησε ωστόσο στην ιστοσελίδα μας το... ιστορικό του ερχομού του στην ομάδα του Περάματος, υπογραμμίζοντας ότι «οι γειτονιές είναι εκείνες που έχουν ανάγκη από στήριξη».

«Η ενασχόλησή μου με τον Περαμαϊκό ξεκίνησε λόγω φιλίας με τα παιδιά που ήταν πέρσι στη διοίκηση. Επειδή επέστρεψα κι εγώ στο Πέραμα, από ένα χωριό που ζούσα τελευταία, βρέθηκα να παρακολουθώ την ομάδα. Είναι και λίγο χρέος μας, αλλά και επιθυμία μας να στηρίξουμε την ομάδα και, ειδικά τώρα που... τα 'φερε έτσι και θα παίξει στη Γ' Εθνική, θέλει ακόμη περισσότερη στήριξη» σχολίασε αρχικά ο B.D. Foxmoor και πρόσθεσε: «Έχουμε φτιάξει ένα καλό διοικητικό συμβούλιο με παιδιά που έχουν όρεξη να ασχοληθούν. Θα πορευτούμε και με τη συμβουλή ανθρώπων που είναι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η ομάδα να έχει μία καλή πορεία και, φυσικά, θα ρίξουμε βάρος στις ακαδημίες μας που είναι η πρώτη μας έγνοια. Θέλουμε μια καλή παρουσία, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Κατηγορία και, παράλληλα, να αναδειχθούν τα παιδιά του Περάματος».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέλαβε καθήκοντα Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δεν απέφυγε να μοιραστεί κάποιες πρώτες σκέψεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσει να φέρει... βοήθειες στην ομάδα. «Θα ζητήσουμε βοήθεια από επιχειρήσεις που βγάζουν χρήματα στον τόπο μας. Είναι καλό να το δουν ανταποδοτικά. Επίσης, θα γίνει μία πιο εντατική προσπάθεια από όλους μας, ώστε να έρθει και ο κόσμος του Περάματος στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, διάθεση υπάρχει, τον χρόνο μας θα διαχειριστούμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσο για τη δική του σχέση με την ομάδα του Περαμαϊκού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκείνος προσεγγίζει το λαοφιλές άθλημα, ο Μ. Μυτακίδης μπόρεσε σε λίγες λέξεις να αποτυπώσει τη δική του οπτική γωνία: «Υπάρχει ιστορία από πίσω. Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής στον Περαμαϊκό. Όταν ήμασταν μικροί, παρακολουθούσαμε από κοντά την ομάδα. Την στηρίζαμε. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έπεσε κατηγορίες. Είναι φυσικό να κάνουν κοιλιές οι ομάδες και να κατρακυλάνε, ειδικά από τη στιγμή που δεν τις βοηθάει το κράτος. Οι γειτονιές, όμως, είναι που θέλουν στήριξη! Εκεί είναι το ποδόσφαιρο!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35