social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ Εθνική - 4ος Όμιλος: Οι μισές ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή!

Γ Εθνική - 4ος Όμιλος: Οι μισές ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή!

Η τελευταία αποχώρηση για τον Σωτήρη Παπαναστασίου από την τεχνική ηγεσία του Ελλοπιακού επιβεβαιώνει την… προπονητοφαγία που επικρατεί μεταξύ άλλων και στην Γ' Εθνική και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα της Ελλοπίας έγινε ειδικότερα η ένατη που αλλάζει προπονητή. Εφόσον ληφθεί υπόψη ότι συνολικά οι ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο είναι 18, αυτό συνεπάγεται ότι ήδη οι μισές ομάδες της κατηγορίας έχουν προβεί σε αλλαγή προπονητή!

Η αρχή είχε γίνει στις 31/8 όταν ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντινο Παναγόπουλο, με τον Κώστα Βελιτζέλο να αποτελεί τον αντικασταστή του.

Οπως είναι γνωστό, προπονητή μέχρι τώρα έχουν αλλάξει ακόμη ο Ερμής Ζωνιανών με τον Μηνά Πίτσο ν’ αντικαθιστά τον Στέλιο Κοζανίδη. Στον Άγιο Νικόλαο η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα ηνία στον Μανώλη Σκύβαλο μετά την αποχώρηση του Αντώνη Ανδρουλάκη, ενώ ο Πάρης Ανδράλας πήρε τα κλειδά από τον Σωτήρη Τζουμερκιώτη ο οποίος με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον Δημήτρη Αρναούτη στην Προοδευτική. Αλλαγή στη θέση του προπονητή είχαμε και στον Φωστήρα, με τον Κώστα Ψυρόπουλο να παίρνει τη θέση του Γιάννη Μάγγου. Στο Ρέθυμνο σημειώθηκε ακόμη μια αλλαγή τεχνικού, με τον Μάρκο Στεφανίδη να διαδέχεται τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στην Επισκοπή.

Στον Περαμαϊκό ο Βασίλης Σπάθας αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης μετά το 'διαζύγιο' με τον Φώτη Θανέλλα, όπως και στον Ατρόμητο Πειραιά, όπου τα ηνία πλέον ανήκουν στον Βαγγέλη Λαϊβερά που ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Πέτρου Δημητρίου ο οποίος με τη σειρά του αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Σταύρου Παπανδρέου. Οι ομάδες που συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή είναι οι: Πανιώνιος (Γεωργιάδης), Εθνικός (Χαντές), Ηλυσιακός (Μαντζούνης), ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος), ΠΟΑ (Φρατζέσκος), Αλμυρός (Σουτζής), Χαϊδάρι (Σιλεβίστας), Απόλλων Σμύρνης (Γκόμεζ), Αγία Παρασκευή (Γκόφας).

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35