social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δανιήλ: Η κλήρωση θα ισχύσει ακόμη κι αν προκύψει κενό στη Super League 2

Δανιήλ: Η κλήρωση θα ισχύσει ακόμη κι αν προκύψει κενό στη Super League 2

Η παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί παραμονές της σημερινής (4/8) κλήρωσης ήθελε να υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με ομάδες που ενώ δήλωσαν συμμετοχή στη Super League 2, πιθανόν να επέλεγαν τελικά να αγωνιστούν στη Γ' Εθνική.

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε κανονικά και ο Άγγελος Δανιήλ τόνισε από το βήμα πως ακόμη κι αν παρουσιαστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τα προγράμματα που έχουν προκύψει θα εξακολουθήσουν να ισχύουν κανονικά.

«Οποιοδήποτε κενό κι αν υπάρξει σε σχέση με τη Super League 2, έχουν σχεδιαστεί οι όμιλοι με τρόπο ώστε να ισχύει η κλήρωση για να μην χαθεί χρόνος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, ο οποίος κατά τα άλλα τόνισε στην υπόλοιπη τοποθέτησή του: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία πάνω από όλα και οι στόχοι των σωματείων να ευοδοθούν. Θεωρώ ότι θα δούμε ενδιαφέρον και ανταγωνιστικο πρωτάθλημα σε όλους τους ομίλους, χωρίς βία στα γήπεδα».

Ο Α. Δανιήλ υπενθύμισε την υποχρεωτικότητα ύπαρξης απινιδωτή σε όλα τα γήπεδα, επανέλαβε ότι το πρωτάθλημα επανέρχεται στη μορφή των τεσσάρων ομίλων αποτελούμενων από 18 ομάδες και υπογράμμισε πως δεν θα υπάρξει ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2024.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35