social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σεισμό» με Βλαχομήτρο ο Άρης Πετρούπολης

«Σεισμό» με Βλαχομήτρο ο Άρης Πετρούπολης

Νέα μεταγραφική υπέρβαση πραγματοποίησε το διοκητικό σχήμα που ηγείται στον Άρη Πετρούπολης και φιλοδοξεί να τον οδηγήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ανδρέα Βλαχομήτρο, ο οποίος έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής διαδρομή αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματικές κατηγορίες. Ο 26χρονος επιθετικός έθεσε τις βάσεις στην Ακαδημία της ΑΕΚ, ενώ την περσινή σεζόν είχε σε επίπεδο Super League 2 24 συμμετοχές και 4 γκολ με τα χρώματα του Αιγάλεω. Η επίσημη ανακοίνωση, όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, αναφέρει: 
«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Βλαχομήτρο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών (3/07/1997) και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της ΑΕΚ όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κάνοντας μάλιστα και 4 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε σε δυο ομάδες αφού το α' εξάμηνο άνηκε στην Σπάρτη της Superleague 2 (11 συμμ./3 γκολ) και το β' εξάμηνο στον Αιγινιακό (11 συμμ./1 Γκολ). Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην άνοδο του Ιωνικού στην Superleague 2 πετυχαίνοντας σε 13 συμμετοχές 4 τέρματα. Την επόμενη σεζόν με την ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε εκ νέου άνοδο στην Superleague 1 πετυχαίνοντας σε 13 εμφανίσεις 1 γκολ. Την περίοδο 2021-2022 είχε "γεμάτη" σεζόν στη Νίκη Βόλου πετυχαίνοντας σε 31 εμφανίσεις 6 γκολ (26 πρωτάθλημα/5 Κύπελλο). Πέρυσι άνηκε στην ομάδα του Αιγάλεω όπου κατέγραψε σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 4 τέρματα. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Βλαχομήτρο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35