social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρήσιμο τεστ για Ήφαιστο και Εθνικό (2-2)

Χρήσιμο τεστ για Ήφαιστο και Εθνικό (2-2)

Φιλική αναμέτρηση ιδιαίτερης χρησιμότητας ήταν αυτό που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Ηφαίστου ανάμεσα στον τοπικό Ήφαιστο και τον Εθνικό.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τον Βαγγέλη Γαλάνη να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότερης κατηγορίας και τον Βαγγέλη Χαντέ να χρησιμοποιεί δύο ανομοιογενή σύνολα σε καθένα ημίχρονο, με σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με πλασέ του Ντινιωτάκη (0-1), ο Σκούμας ισοφάρισε στο 32' με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-1), στο 40' ο Ζάγκος με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Λάγγα πέτυχε το 2-1 και στο 90' ο Γεωργούσης με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Βαγγέλης Γαλάνης): Καραγκούνης, Σταύρου, Βλάχος, Αγοραστός, Λιούκας, Ιατρού, Λάγγας, Σκούμας, Ζέρβας, Πάζα, Γονής (30' λ.τρ. Ζάγκος)

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπουρντένης, Ευθυμιάδης, Κυπαρίδης, Δούκας, Κέσκος,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): (α' ημίχρονο) Κούμπουλα, Παπαγγελής, Κρητικός, Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Λαμάι, Παπαδάκης, Πολύζος, Ντινιωτάκης, Μακρυγιάννης, Σέχου.

(β' ημίχρονο): Παπαγγελής, Πλουμάτος, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Κουτσοποδιώτης, Μαλάι, Τσιάβος, Μπουτσικάρης, Ζαμάνης, Γεωργούσης, Κυριαζής. 

 


Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ 2020-2021: Αυτά ισχύουν με τις μεταγραφές της νέας περιόδου

Σπουδαίο βαθμό ο Άτταλος στο Ελληνικό, 0-0 με τα Σούρμενα

Γιαννούτσος: Πρέπει όλοι να αναλογιστουμε τα λάθη μας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35