social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεμούδιασε» με πεντάρα ο Ερμής Ζωνιανών (5-1 στον Κρουσώνα)

«Ξεμούδιασε» με πεντάρα ο Ερμής Ζωνιανών (5-1 στον Κρουσώνα)

Την ευκαιρία να μοιράσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να διαπιστώσει το σημείο στο οποίο βρίσκονται, είχε χθες (16/8) ο Στέλιος Κοζανίδης στον Ερμή Ζωνιανών.

Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Κρουσώνα από τον τοπικό ΠΑΟ, του οποίου επικράτησαν με 5-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με κεφαλιά του Σημαιάκη (1-0), για να έρθει η ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα (16') με πέναλτι του Λίτσκα (1-1). Ο ίδιος παίκτης στο 40' σημείωσε το 1-2 με πλασέ, ενώ στο 57' ο Ολλανδός υπό δοκιμή Φον Φορτ πέτυχε το 1-3. Στο 75' και στο 80' ο Κωστάκης υπέγραψε άλλα δύο γκολ για το τελικό 1-5, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαγγέλη Κάββαλου που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Σαριδακης, Σημαιάκης, Σηφάκης, Μαυροειδής, Κουκούλης, Παπαδιός, Μανουσάκης, Λυδάκης, Σεραφειμιδης, Στρατάκης

Έπαιξαν και οι Μ. Σταυρακάκης, Πυργιανάκης, Γιανναδάκης, Φάμπι, Τζουβάρας, Βαμβουκάκης, Ε. Σταυρακάκης

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Ζάχος, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Τουρνάκης, Ξηρός, Κεφαλούκος, Κουκούλης, Βιτώρος, Λίτσκας

Έπαιξαν και οι Δερμιτζάκης, Γ. Παρασύρης, Τσιντάρης, Κόρτσαμ, Τσαμανδιώτης, Γκελοσάνι, Αριστεινίδης, Σκουτέλης, Κωστάκης, Χριστοδούλου, Σαρρής, Αριστεινίδης, Φαν Φορτ, Θ. Κάββαλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35