social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: «Να έχουμε ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά για την οικογένεια της Θύελλας»

Μεσολόγγης: «Να έχουμε ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά για την οικογένεια της Θύελλας»

Το «παρών» στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής δίνει η Θύελλα Ραφήνας, που κάνει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα στη Βάρδα, με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟ, το απόγευμα του Σαββάτου (9/9)) στις 16:00.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Μεσολόγγης μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο τονίζοντας ότι στόχος των «λιγνιτωρύχων» είναι να έχουν ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά για την οικογένεια της Θύελλας και πως έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και στη δουλειά που έχουν κάνει.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μεσολόγγης στο thiellafc.gr:

 

«Αρχικά εύχομαι να υπάρχει υγεία και να έχουμε ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά για την οικογένεια της Θύελλας Ραφήνας. Ξεκινάει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στη Γ’ Εθνική και εμείς αρχίζουμε με ένα καθόλου εύκολο πρόγραμμα, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός με δύσκολες ομάδες.

 

Το σημαντικό είναι στις πρώτες αγωνιστικές το αποτέλεσμα, καθώς πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν θα βρεθεί στο 100% της απόδοσής της. Γεγονός το οποίο θα βοηθήσει στην πορεία την οποιαδήποτε ομάδα ή αντίθετα θα την φέρει σε δύσκολη θέση από τις πρώτες μόλις αγωνιστικές του πρωταθλήματος».

 

Όσον αφορά την εκτός έδρας πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, ο τεχνικός της Θύελλας ανέφερε:

 

«Παίζουμε με μία ομάδα που έχει το σεβασμό μας και για πολλά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα της στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι με λίγη τύχη μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα».

 

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας, ο κόουτς τόνισε:

 

«Αυτό που θέλω να τονίσω είναι η εμπιστοσύνη που έχω στα παιδιά και στη δουλειά που έχουμε κάνει. Παράλληλα, επιθυμούμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε τα τελευταία χρονιά αλλά και να κάνουμε υπερήφανους τους ανθρώπους της διοίκησης που είναι συνεχώς κοντά μας, ώστε να μην μας λείπει τίποτα τόσο στο οικονομικό, όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

 

Όλοι μαζί λοιπόν και βάζοντας τον εγωισμό μας κάτω από την ομάδα, με πολλή δουλειά, ταπεινότητα και έχοντας συνέχεια στην εξέλιξη ολόκληρου του οργανισμού που λέγεται Θύελλα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε το τέλος του πρωταθλήματος να μας βρει έχοντας βάλει ακόμα ένα λιθαράκι».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35