social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενίσχυση με φόντο το... μέλλον ο Άρης Πετρούπολης

Ενίσχυση με φόντο το... μέλλον ο Άρης Πετρούπολης

Σε τριπλή προσθήκη στο δυναμικό του προχώρησε ο Άρης Πετρούπολης δίνοντας έξτρα λύσεις στον προπονητή, Κώστα Βελιτζέλο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ενισχύθηκε με τον κεντρικό αμυντικό, Βαγγέλη Μπαριαμπά που προέρχεται από δυο εντυπωσιακές σεζόν με τη φανέλα του ΓΣ Καισαριανής, τον χαρισματικό εξτρέμ, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και τον επιθετικό, Κάρολο Ρέτσο που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής την περσινή χρονιά ως ποδοσφαιριστής του Αιολικού.

Η ανακοινωση

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Κάρολο Ρέτσο, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και Βαγγέλη Μπαριαμπά.

Ο Κάρολος Ρέτσος είναι γεννηθείς τη χρονολογία 2004, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανιώνιου, στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής όντας στο δυναμικό του Αιολικού.

Ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είναι γεννηθείς τη χρονολογία 2004, αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αγιους Αναργύρους, Προοδευτική, Πανιώνιο.

Όσον αφορά το Μπαριαμπά, πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που είναι γεννηθείς τη χρονολογία 2006.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΓΣ Καισαριανής μετρώντας μάλιστα γεμάτες χρονιές την τελευταία διετία παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

 

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35