social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με υπογραφή Γκαρτζονίκα η Μαρκό λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις!

Με υπογραφή Γκαρτζονίκα η Μαρκό λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις!

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Μαρκό που έδειξε μεγάλη θέληση για το αποτέλεσμα και επικράτησε με 1-0 της Ελλάς Σύρου.

Το γκολ του Γκαρτζονίκα στο 89' μετά το φάουλ του Καλλέργη ήρθε να λυτρώσει τους πράσινους που αν και δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα πήραν το απόλυτο των βαθμών από το ματς.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στα Μέγαρα και πλέον κοιτάζει τη συνέχεια πιο αισιοδοξα.

Αντίθετα οι Κυκλαδίτες παρά την μεγάλη τους προσπάθεια δεν τα κατάφεραν μένοντας σε ακόμη ένα ματς με την πικρία, αφού παρά την καλή απόδοση δεν πήραν τίποτα από τον αγώνα.

Όσον αφορά το σημερινό ματς η κάκιστη κατάσταση που βρίσκονταν ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να αποδώσουν τα αναμενόμενα έχοντας ωστόσο σε καλή ημέρα τον Πίκουλα που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Όσον αφορά τους παίκτες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, στάθηκαν αρκετά καλά όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες. 

Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπόσιο.

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός) Βουτσελάς, Ριτσοτάκης, Λαμπρόπουλος (44' λ.τρ. Πιέτρης), Μαρκοπουλιώτης, Παστρας, Καλλέργης, Αλεξίου (85' Κουτσάκης), Παυλίδης, Πικουλας, Χριστοπουλος (64' Σταμάτης), Ευθυμίου.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) Παπαδόπουλος, Παράβαλος (73 Ζαφειρης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος, Καρμοίρης, Μηνάς, Μπόσιο, Κόντσι, Μελισσόπουλος (85΄Παυλόβπουλος), Κασάπης (56' Μούντριχας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35