social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διατηρεί ελπίδες ο ΑΟ Πυλίου (2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων)

Διατηρεί ελπίδες ο ΑΟ Πυλίου (2-0 τον Βύζαντα Μεγάρων)

Στο... κόλπο της σωτηρίας παραμένει ο ΑΟ Πυλίου στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, έστω κι αν οι ελπίδες του είναι λιγοστές.

Η ομάδα από την Κω επικράτησε με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων, που μετρά αντίστροφα για την οριστικοποίηση της επιστροφής του στα τοπικά Πρωταθλήματα της Δυτικής Αττικής.

Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Τσιτσεκίδης με σουτ (1-0), ενώ στο 70' έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Παππά, ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του μετά από δοκάρι σε σουτ του Λάντζιου. Στο 76' ο Χατζηνικολάου είχε σουτ στο δοκάρι σε μία από τις τελευταίες καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Σταύρου (Ανατ. Αττικής), Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας)-Οβάκογλου (Χανίων)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Παπαναστασίου (82' Συντιχάκης), Μούλας, Μπριλάκης, Μπρέμπος (82' Εσαλέ), Βουκομάνοβιτς, Δρόσος (67' Λάντζιος), Τσιτσεκίδης (67' Αλιμερκάι), Μέντης, Τζανουλίνος, Χατζηνικολάου (90' Τσατσακλάς)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Κυριάκος Μίχας): Πίνης, Σταφούκα (54' λ.τρ. Μπουλγκουρίδης), Ρέππας, Μουσκάι, Δούμουρας (46' Κούτσι), Χατζημελετιάδης, Μ. Καραγιάννης, Παππάς (82' Μωραΐτης), Χατζάκος (78' Δούκας), Γ. Καραγιάννης (82' Πεκίνι), Ντερμίσι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35