social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Επισκοπή, 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά

Με ανατροπή η Επισκοπή, 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της πέτυχε σήμερα (7/10) η Επισκοπή και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Μ. Παπαματθαιάκη υποδέχθηκε τον Ατρόμητου, του οποίο επικράτησε με 2-1, αφού πρώτα ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με πλασέ του Μουκίδη από πλάγια θέση (0-1), όμως τέσσερα λεπτά μετά (34') οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με πέναλτι που κέρδισε ο Βαλαβανόπουλος από τον Μπονατάκη και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (1-1). Στο 63' ο Ντότης σημείωσε υπέροχο γκολ με σουτ από θέση εκτός περιοχής για το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ζιούγος, Μπλαβάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Δημητρακούδης (25' λ.τρ. Τζωρτζινάκης), Κεφαλάς (56' Μίχος), Πάτας, Κίτος (46' Τσιλεδάκης), Δωματάς (56' Ντότης), Σουρνάκης, Κάμερον, Λίμα, Βαλαβανόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Πάππος, Μύρκος, Κοζάκης (80' Κακούσιος), Στεφανής, Παπαθανασίου, Παπασταύρου (65' Χοτζάι), Κωτσερίδης (65' Αντωνιάδης), Ντούνης, Μουκίδης, Σπανός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35