social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη ο Περαμαϊκός, 2-1 τον Ελλοπιακό

Πρώτη νίκη ο Περαμαϊκός, 2-1 τον Ελλοπιακό

Ολική... επαναφορά έκανε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ελλοπιακό ο Περαμαϊκός και έφτασε στη νίκη με 2-1.

Έτσι, η ομάδα του Περάματος πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή της ενόψει της συνέχειας στη σεζόν. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ Κυριατζή, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι στη φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων στη διεκδίκηση της μπάλας με τον σκόρερ Ποσίνκοβιτς. Ο άτυχος αθλητής αντικαταστάθηκε αναγκαστικά και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, με τις εξετάσεις πάντως να βγαίνουν «καθαρές».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Βοιωτοί αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα στο 7ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Καλαμπόκα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ριζάι (0-1). Μάλιστα, στο 45' είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το διαγώνιο σουτ του Ριζάι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Θεολόγη.

Με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, οι πράσινοι έφτασαν στην ισοφάριση. Ήταν το 49' όταν ο Γκίνο εκτέλεσε κόρνερ και ο Βαγγέλης με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Μάλιστα, στο 61' έφτασαν στο 2-1 με προβολή του Ποσίνκοβιτς μετά από μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Στο 85' οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Μεσσήνη, σε μία χρονική στιγμή όπου ο Ελλοπιακός είχε ανέβει για να διεκδίκησει την ισοφάριση.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)-Ντόβολης (Εύβοιας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Ντούμπερετ (60' λ.τρ. Μεσσήνης), Βέσι (71' λ.τρ. Μαραντίδης), Γκίνο, Καραγιάννης, Ένινφουλ, Βαγγέλης, Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής (69' λ.τρ. Γερογιάννης), Ρουπάκας, Χατζηαντωνίου, Τσέλλος, Καλαμπόκας, Αχείμαστος (69' Λαουρέν), Λάμπρου (78' Βιέννας), Ριζάι (50' Κυπραίος), Ρεσβάνης, Μεγάλος, Αλεξανδρής.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35