social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τούμπα» το ματς ο ΠΑΟ Βάρδας, 2-1 την ΑΕ Ερμιονίδας

«Τούμπα» το ματς ο ΠΑΟ Βάρδας, 2-1 την ΑΕ Ερμιονίδας

Έφερε τα... πάνω κάτω ο ΠΑΟ Βάρδας στην αναμέτρησή του με την ΑΕ Ερμιονίδας και με επική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε τη νίκη με 3-2, επιστρέφοντας στις επιτυχίες!

Από την άλλη, στο ντεμπούτο του Π. Διλμπέρη στην τεχνική ηγεσία οι κυανοκίτρινοι βρέθηκαν να προηγούνται με σαφές προβάδισμα, όμως δέχθηκαν γκολ σε κομβικά σημεία και στο τέλος δεν μπόρεσαν να «σώσουν» έστω τον βαθμό.

Η «Ένωση» προηγήθηκε στο σκορ στο 27ο λεπτό με πλασέ του Λαλόρ (0-1), ενώ στο 38' ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ, χάρη σε πλασέ του Τριμπόνια (0-2). Οι πράσινοι μπορεί να αιφνιδιάστηκαν, κατάφεραν ωστόσο να μειώσουν το σκορ πριν την ανάπαυλα (44') χάρη σε διπλή προσπάθεια του Λαθύρη (1-2). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους, πίστεψαν στην ανατροπή και δικαιώθηκαν! Στο 84' ο Παπαχριστόπουλος αξιοποίησε σέντρα του Διονυσόπουλου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 94' ο Κοτσώνης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Σαφαρίκας, Κομκοτός-Μπάκας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Κούστα, Λαθύρης, Μπίσα (96' Β. Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (95' Δουλαβέρης), Θεοφάνης (46' Κ. Τσεκούρας), Μαστραντωνάκης (46' Τρομπούκης)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τάσιος, Κάρδαρης, Βιρβίλης, Ψύχας, Θαρλίς, Κάλα (65' Δεστές), Λάλορ (74' Κολυβάς), Τριμπόνιας (78' Γάτας), Διγκόζης (78' Ζεκεράι), Τζιέρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35