social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δίκαια η Κόρινθος, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Δίκαια η Κόρινθος, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Μπόρεσε η Κόρινθος να αξιοποιήσει μία από τις λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης και έφτασε στη νίκη με 1-0, που τη φέρνει ξανά σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή.

Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν μετά από απόκρουση του Μαρινάκη σε σουτ του Παπούλη, ο Ροχάνο ακολούθησε τη φάση και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30' οι φιλοξενούμενοι είχαν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους να σκοράρουν, όμως ο Καλέλα αστόχησε σε εξ επαφής κεφαλιά. Κατά τα άλλα, έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και εν τέλει έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Κωνσταντόπουλος-Τσούκας (Αρκαδίας)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Αργυρόπουλος, Παπαχρήστος, Νικολάου, Καλούσης, Χαλάτσης, Μερκούρης, Δερμιτζάκης (60' Κουιμελής), Παπούλης (75' Παπανικολάου), Ροχάνο (65' Γεωργίου), Ζαχαράκης (75' Συρεγγέλας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Μανωλιάς, Μεϊμάρογλου, Μπάρρα, Μάγγος, Μπελαβράκης (80' Καλύβας), Χριστίνης, Καλέλα (80' Μαγγανάς), Πίκουλης (60' Ντούλιας), Βασιλειάδης (70' Μπερνιδάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35