social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζάκας: H ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της

Βαζάκας: H ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της

Το «3 στα 3» στους αγώνες της περασμένης εβδομάδας με αντιπάλους τον Ιάλυσο (1-3), τον Πανελευσινιακό (2-0) και τη Μαρκό (2-1), έχει φέρει ικανοποίηση αλλά και ενθουσιασμό στις τάξεις του Παναργειακού.

Μετά το νωθρό τους ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, οι «λύκοι» αποδεικνύουν πως είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν μεγαλεπήβολους στόχους μέσα από την παρουσία τους στον 3ο όμιλο. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαζάκας εκτιμά πως μετά από μία επίπονη και στοχευμένη δουλειά στην προετοιμασία, η ομάδα του αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της, υποβοηθούμενη και από τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν και ενσωματώνονται σιγά σιγά στο σύνολο.

«Είναι γεγονός ότι δουλέψαμε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε τακτική. Παράλληλα, επιστρέφουν και ορισμένοι παίκτες-κλειδιά για εμάς, κάτι που δείχνει πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναργειακός θα παρουσιαστεί πανίσχυρος και όπως πρέπει στη διάρκεια της σεζόν» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής, ενώ για το ματς της 6ης αγωνιστικής στα Μέγαρα με τον Βύζαντα, υπογράμμισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ ιστορική ομάδα. Θεωρώ πως, επειδή τα είδα, συμπτωματικά δεν πήρε αποτελέσματα στα τελευταία του παιχνίδια ο Βύζας. Θα μπορούσε σίγουρα να έχει παραπάνω βαθμούς. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και σε πολύ δύσκολη έδρα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35