social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποδεκτές οι παραιτήσεις στον Φωστήρα – Στήριξη Πετρινώλη σε Μάγγο

Αποδεκτές οι παραιτήσεις στον Φωστήρα – Στήριξη Πετρινώλη σε Μάγγο

Στην πρώτη επίσημη τοποθέτηση προχώρησε το Διοικητικού Συμβούλιο του Φωστήρα μετά τις χθεσινές εξελίξεις με τις διαδοχικές παραιτήσεις των Σταμάτη Καζαντζή και Χρήστου Καφτηράνη από τις θέσεις του πρώτου και του δεύτερου αντιπροέδρου, αντιστοίχως.

Οι κιτρινόμαυροι σημειώνουν πως οι παραιτήσεις γίνονται αποδεκτές, ενώ με προσωπικό του μήνυμα ο πρόεδρος Γιώργος Πετρινώλης αφενός δηλώνει τη στήριξή του προς τον τεχνικό διευθυντή Μανώλη Βαμβακερή και τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, αφετέρου ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα παλέψει ενωμένη μέχρι τέλους. Αναλυτικά:

«Με απόφαση του προέδρου και των μελών που παρέμειναν στο Δ.Σ. της ομάδας, αποδεχόμαστε τις παραιτήσεις των κύριων Καζαντζή Σταμάτη (Α' Αντιπρόεδρος) και Καφτηράνη Χρήστου (Β' Αντιπροεδρος) και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία τους.

Ο πρόεδρος του Φωστήρα κος Πετρινώλης Γιώργος δηλώνει τα εξής: 'Αυτό που κατάλαβα από την αοριστολογία των παραιτήσεων των κυρίων Καζαντζή και Καφτηράνη, είναι ότι η αγάπη για τον Φωστήρα πρέπει να εξαργυρώνεται: 'Βάζω λεφτά και θέλω να γίνεται ό,τι θέλω και το Δ.Σ. να δέχεται τις εισηγήσεις μου!'

Ο Φωστήρας θέλει υποστήριξη και όχι προσωπικές βλέψεις. Οι ΑΓΝΟΙ φίλαθλοι που τον στηρίζουν, δεν θέλουν τέτοιες καταστάσεις, ειδικά στην αρχή της περιόδου. Ας μην ανησυχεί ο κος Καζαντζής.

Ο Φωστήρας έζησε τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας και θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους! Άλλωστε, τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, δεν ειμαστε επαγγελματίες παράγοντες ή επαγγελματίες πολιτικοί και δεν έχουμε στο πίσω μέρος των κεφαλιών μας ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός από τον Φωστήρα ΜΑΣ! Είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ σε οποιαδήποτε είδους μομφή προς το τεχνικό επιτελείο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, οι οποίοι από την πρώτη μέρα τρέχουν και παλεύουν για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ομάδα μας!

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Φωστηρας συνδέεται με τις λέξεις ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ! Άρα λοιπόν, γιατί κυριε Καζαντζή την Παρασκευή μπήκατε στα αποδυτήρια λέγοντας στους ποδοσφαιριστές ότι αυτός ο προπονητης ειναι κόσμημα για την κατηγορια και ότι ειναι μεγάλη τιμή να τον έχετε δίπλα σας και καθώς επίσης δώσατε ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε 30 οικογενειες ότι έχετε μπει μπροστά για τις όποιες οικονομικές συμφωνίες έχουμε κάνει;; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Ζητάμε από τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας!!!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35