social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» στου Ρέντη ο Αλμυρός, 0-0 με Ατρόμητο Πειραιά

«Σκόνταψε» στου Ρέντη ο Αλμυρός, 0-0 με Ατρόμητο Πειραιά

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών είχε ο Αλμυρός και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην κορυφή της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Μ. Σουτζή υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» από τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά, που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του και απέσπασε έναν βαθμό.

Οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπόρεσαν όμως να τη μετουσιώσουν. Στη σημαντικότερη στιγμή τους, στο 65ο λεπτό, ο Γιαλούσης σούταρε από πλάγια θέση και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 83' λόγω αποβολής του Καλύκα με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο, σε μία απόφαση μάλλον αυστηρή από πλευράς Φίτσα, καθώς ο νεαρός άσος χτύπησε άθελά του αντίπαλο σε προσπάθειά του να σουτάρει με γυριστό προς την αντίπαλη εστία.

Διαιτητές: Φίτσας (Πρεβέζης/Λευκάδας), Καραγιάννης (Δυτ. Αττικής)-Μαυρομάτης (Δωδεκανήσου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Δούμουρας (86' Χοτζάι), Κοζάκης, Μύρκος, Παπαθανασίου (46' λ.τρ. Καλύκας), Πάππος, Στεφανής, Κωτσερίδης, Μουκίδης, Παπασταύρος (86' Κακούσιος), Σπανός (42' λ.τρ. Ζορμπάς)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Κουτάντος (55' Πακιουφάκης), Πιερτζιακόμι, Ρέγιες (78' Νικολακάκης), Χαντί, Βακράκος (55' Κοιλιάρας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35