social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριπλό χτύπημα ο Ατρόμητος Πειραιά

Τριπλό χτύπημα ο Ατρόμητος Πειραιά

  Mετά από απόλυτα συντονισμένες κινήσεις του Γενικού Δ/ντη του Ατρομήτου Πειραιά κου Αντώνη Καρπούζα, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει τρεις ακόμα σπουδαίες μεταγραφές.

Ο λόγος για τους:

 

1) Βαγγέλη Καπατσώρη. Πρόκειται για 22χρονο Γκολκίπερ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟ Διαβολιτσίου και πέρυσι μέτρησε 19 συμμετοχές. Προηγούμενες ομάδες πέρα από τον ΑΟ Διαβολιτσίου είναι ο Παναργειακός, η ΠΑΕ Σαντορίνη και ο Πάμισος Μεσσήνης μετρώντας 70 συμμετοχές στην Γ' Εθνική.

 

2) Χριστόδουλος Γεωργίου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως στόπερ και δεξιός μπακ. Γεννημένος το 2004 και μέχρι πριν λίγο καιρό ανήκοντας στον Φωστήρα, ο Χριστόδουλος προέρχεται απο την Κύπρο και συγκεκριμένα την Πάφο όπου με την Κ19 κατέκτησε το πρωτάθλημα μετρώντας 22 συμμετοχές 16 στην ενδεκάδα 6 από τον πάγκο πετυχαίνοντας και ένα τέρμα. Ο νεαρός είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κύπρου

 

3) Χρήστος Κόγιος. Πρόκειται για 25 χρονο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, με εμπειρία απο αρκετές ομάδες. Αχαρναικός-Τρίγλια Ραφήνας-Ερμής Αραδίππου- Κιερώνας-Κόρινθος-Κέρκυρα—Πιερικός-Προοδευτική και Αγιος Ιερόθεος.

 

Η οικογένεια του Ατρομήτου Πειραιά καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35