social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολη πρόκριση στον Κορυδαλλό ο Εθνικός Πειραιά, 4-2 τη γενναία Αστυπάλαια

Δύσκολη πρόκριση στον Κορυδαλλό ο Εθνικός Πειραιά, 4-2 τη γενναία Αστυπάλαια

Χρησιμοποιώντας πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική του σύνθεση, ο Εθνικός Πειραιά τα βρήκε σκούρα στον Κορυδαλλό, ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας με 4-2 της εντυπωσιακής Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, η οποία είχε προηγηθεί με 2-1 και πλήρωσε το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες... 

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργούση στο 27, για να κάνει την έκπληξη στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Πράπα και να ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του νεοεισελθέντα Σαμσόν(51', 77'). Αμέσως μετά την επίτευξη του 2-1, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Κοτσοβός με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή Δαμιανάκη. 

Από κει και πέρα ο  Εθνικός βρήκε χώρους και έφτασε στο τελικό 4-2  με λύσεις από τον πάγκο, χάρη σε  δύο τέρματα  του Βαλαβανόπουλου(81', 90') και ένα του Ζωγραφάκη(83'). 

Σοβαρά παράπονα από τη διατησία του Δαμιανάκη έχει η Αστυπάλαια.  

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος, Παυλάκης, Βουρλής, Μακρής, Κυρπιώτης(46' Σαμσόν), Μάντζαρης(92' Κόρμπος), Δάππας(92' Ευστρατιάδης), Κώστας(92' Μαλλούχος), Κοτσοβός, Δεμενεόπουλος(84' Τζαφεράι). 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαγγελής Γ., Παπαγγελής Ε., Κρητικός(82' Ζωγραφάκης), Πούλος(70' Κυριαζής), Κατσογιάννης, Λαμάι, Ζαμάνης(60' Βαλαβανόπουλος), Τσιάβος, Σέχου, Γεωργούσης(60' Πλουμάτος), Σεκούμπα(70' Θεοδώρου). 


Σχετικά άρθρα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των πλέι οφ και πλέι άουτ στην ΕΠΣ Πειραιά

Αυτά αναφέρει το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης Εθνικός Πειραιά-Πανιώνιος

«Όνειρο» ο Εθνικός, πήρε και τη Μαρκό (0-2)!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35